ОСБ Лого
За Нас ОСБ Шперплат Подпори Продукти Цени Контакти  
 

Шперплат - Влагоустойчив Шперплат, Хидрофобен Шперплат, Кофражeн Шперплат

Водоустойчивият /Хидрофобният/ шперплат е съставен от кръстосани редуващи се пластове /13-слоя/ тополов фурнир, което придава здравина на материала /шперплата/. Всички листове на водоустойчивият /хидрофобен/ шперплат поотделно са с дебелина под 2 мм, подредени така, че посоката на дървесните нишки на всеки от листовете е под прав ъгъл спрямо посоката на нишките на следващия слой, слепени с лепило и пресовани.

Външните пластове на водоустойчивият /хидрофобен/ шперплат от двете страни са от полимерен слой с черен или кафяв цвят с дебелина под 1мм.

Водоустойчивите хидрофобни Платната са обмазани странично с водоустойчива боя и са с размери 21х1220х2440 мм или около 3 м2.

Водоустойчивият /Хидрофобен/ шперплат има широка употреба предимно в строителството. Използва се за хоризонтален, вертикален кофраж. Водоустойчивият /хидрофобен/ Шперплат е подходящ, както в строителството така и за подиуми, сцени, преместваеми конструкции и др. Водоустойчивият/Хидрофобен/ шперплат е с голяма здравина, водоустойчивост на материала и го правят незаменим при изграждането на вертикални и хоризонтални кофражни обшивки.

Водоустойчивият /хидрофобен/ шперплат е Предназначен за тежък peжим на употреба, водоустойчивите кофражни платна могат да бъдат използвани поне 15 пъти от всяка страна при максимална ефективна употреба на материала (кофражни платна), при спазване на инструкциите за съхранение и ползване на шперплата.

 

Сертификат и цени

 
назад
 
 
 

А К Ц И Я

ШПЕРПЛАТ - 38.50лв

ГРЕДИ h20- лв/м.л.без ДДС
ПОДПОРИ 3м -

 

Най високо качество

Най - висококачествения водоустойчив шперплат клас А/А маркиран еднострано с лого се предлага единствено от нас.

водоустойчив шперплат хидрофобен шперплат

Цена /лист

shperplat.com

osbbg.com

vodoustoichivshperplat.com

planetparquet.com
Планет Строй 2008 ООД ©